17 medalles al Campionat de Catalunya de Circuit

7 ors, 5 plates i 5 bronzes

El Circuit Ciclista de Sant Boi de Llobregat va acollir el passat dissabte el campionat de Catalunya de Circuit. Prova on la secció del Nàstic hi va participar amb un total de 19 patinadores i patinadors en categories de benjamí a màster.

Si la setmana anterior va aconseguir 14 medalles en la modalitat de pista del campionat català, aquest passat cap de setmana no ha estat menys i l’equip grana va tornar a demostrar la seva força amb un total de 17 podis.

La infantil Carla Plana va assolir un total de 3 ors, seguida de la seva companya Paula Espín amb tres plates i un or, tant en curses de velocitat com de fons. El també infantil Sergio Rivera va ser bronze en la prova de velocitat; com també la juvenil Abril Fradera, que va aconseguir dos bronzes en les proves de velocitat que són la seva especialitat.

En categoria aleví Amaya Jimeno i Pep Salvadó van ser bronze, respectivament, en les proves de la volta esprint. Per la seva banda, Joel Nogués va ser tercer en categoria juvenil en una de les proves disputades.

I en categoria màster, els patinadors i alhora entrenadors de l’equip, Alberto Jimeno i Alexandra Palos van obtenir dos ors, i una plata i un or, respectivament, en les curses realitzades.

Després de sumar 31 podis en els dos campionats de Catalunya, tant el de pista com el de circuit, els rollers grana continuaran els seus entrenaments per preparar les proves dels mesos vinents: els Campionats d’Espanya i la Lliga Nacional. Tot seguit, les medalles aconseguides per les patinadores i patinadors grana en les respectives curses:

Carla Plana
3 ors en les proves de 5000 Punts, 1 volta esprint i 8000 eliminació

Paula Espín
1 or als 200 C/R i 3 plates en les modalitats de 5000 Punts, una volta esprint i 8000 eliminació