gimnastic-banner-the-beat-challenge

La plantilla subvenciona el viatge dels aficionats a La Romareda

El Gimnàstic de Tarragona organitza el desplaçament a Saragossa per animar a l’equip a La Romareda (dilluns 1 d’abril, 21 hores).

El Gimnàstic de Tarragona organitza el desplaçament a Saragossa per animar a l’equip a l’estadi de La Romareda en el partit que l’enfrontarà al Real Zaragoza dilluns 1 d’abril, a les 21 hores, corresponent a la jornada 32 de LaLiga 1|2|3.

La plantilla del primer equip continuarà lluitant per l’objectiu i demana a tots els nastiquers que donin el màxim suport a l’equip en aquest transcendental enfrontament a prop de Tarragona. Per aquest motiu, els jugadors subvencionen els autocars a tots els aficionats del Nàstic que vulguin comprar l’entrada per al partit, que costa 20€ a partir dels 14 anys (10€ per als menors de 14 anys).

La sortida serà el dilluns 1 d’abril, a les 16.45 hores, des de la Plaça Imperial Tarraco, i a les 17 hores, des del Nou Estadi; i la tornada des de Saragossa serà un cop acabi el partit.

Les inscripcions es poden fer fins divendres 29 de març a les 13.30 hores a les oficines del Nàstic (horari de 9 a 13:30 hores i de 16 a 19 hores) o a la Botiga-Museu de l’Avinguda Catalunya (horari de 10 a 13:30 hores i de 17 a 20 hores).

gimnastic-ucrania