Real Zaragoza 3 – 0 Nàstic

El Nàstic ha perdut a La Romareda en un partit on els tres gols han arribat a la primera part.

El Nàstic ha perdut 3 a 0 a La Romareda davant un Real Zaragoza que ha marcat els seus tres gols a la primera part mitjançant Verdasca, Pep Biel i Delmás. L’equip grana es manté amb 24 punts a la classificació i diumenge vinent rebrà al CD Numancia al Nou Estadi.

El conjunt aragonès ha començat el partit dominador del joc i s’ha avançat ràpidament al marcador. En el minut 4 Verdasca ha aprofitat una pilota morta al mig de l’àrea per fer l’1 a 0. El Nàstic ha tingut tingut l’opció d’empatar en la següent jugada, però Imanol ha rematat a les mans del porter Cristian Álvarez i en el minut 20 ha arribat el segon del Real Zaragoza gràcies a Pep Biel amb un xut des de la frontal de l’àrea. L’equip d’Enrique Martín ha intentat reaccionar i mitjançant Luis Suárez en el minut 34 ha tingut les millors opcions amb un xut al pal i un remat que ha sortit fora fregant el pal, però l’equip aragonès ha sentenciat el partit en el 41 amb una jugada personal de Delmás que ha fet el 3-0.

A la segona part el Nàstic ha sortit decidit a retallar distàncies, però les ocasions de Luis Suárez o Fali s’han topat amb la defensa i el porter aragonesos, que han desfet qualsevol opció de perill. De la seva banda, el Real Zaragoza només ha tirat una vegada amb perill sobre Bernabé en el minut 68 mitjançant Pombo, tot i que el porter grana ha pogut rebutjar el perill.

El Nàstic tornarà a jugar aquest diumenge 7 d’abril (18 hores) al Nou Estadi contra el CD Numancia, en partit corresponent a la jornada 33 de LaLiga 1|2|3.