gimnastic-banner-the-beat-challenge

El Nàstic es solidaritza en el Dia Mundial de la Hipertensió Pulmonar

L’entitat grana col·labora amb l’Associació Nacional d’Hipertensió Pulmonar (ANHP) que aquest diumenge 5 de maig celebra aquesta Dia a nivell mundial

L’entitat grana col·labora amb l’Associació Nacional d’Hipertensió Pulmonar (ANHP) que aquest diumenge 5 de maig celebra aquesta Dia a nivell mundial

Dintre del projecte BBVA CX Junts Creixem, el Gimnàstic de Tarragona i l’ANHP realitzaran diferents accions informatives per tal de divulgar aquesta malaltia que malauradament s’ha emportat a tantes persones.

Concretament, en el partit entre Nàstic i Extremadura UD de dissabte, hi haurà una taula informativa en l’accés a les instal·lacions del Nou Estadi. Mentre que a la mitja part de l’enfrontament, el vídeomarcador reproduirà contingut explicatiu sobre la hipertensió pulmonar, una patologia que està present en la nostra societat i que moltes persones lluiten per conviure-hi amb ella de la millor manera possible.

Jose Maria Andreu Solé, responsable de màrqueting i RSC del Nàstic; i Juli Esporrín, representant de BBVA, han fet entrega d’unes entrades a Montserrat Mataró, representant de l’ANHP, per a que els membres de l’Associació Nacional d’Hipertensió Pulmonar assisteixin a veure en directe el partit de LaLiga 1|2|3 al Nou Estadi i, d’aquesta manera, compartir plegats també cada moment d’aquesta iniciativa solidària.

El Gimnàstic de Tarragona, amb el projecte BBVA CX Junts Creixem, continua col·laborant i realitzant accions i actes solidaris amb les entitats i associacions del territori per tal d’unir esforços i millorar tots aquells objectius socials comuns.

L’Associació Nacional d’Hipertensió Pulmonar va ser amfitriona i organitzadora de la primera celebració del Dia Mundial de la HP i ara, juntament amb la col·laboració del Gimnàstic de Tarragona i el suport de BBVA, es solidaritzaran per celebrar el 5 de maig.

gimnastic-ucrania