gimnastic-banner-the-beat-challenge

Arrenca la campanya d’abonaments 2019-2020

Els socis i aficionats grana ja poden passar per les oficines i la Botiga-Museu de l’Avinguda Catalunya per aconseguir el nou carnet

 

#ADNÀSTIC, 2019-2020

Avui, dia 1 de juliol, ha arrencat oficialment la nova temporada 2019-2020 del Gimnàstic de Tarragona. Curs on l’entitat grana afrontarà l’objectiu d’estar el més a dalt del grup III de la Segona Divisió B per tornar el més aviat possible entre els clubs de LaLiga.

Per aquest nou curs esportiu l’afició grana serà una part important en els partits al Nou Estadi, i també a domicili, per tal de junts fer-ho possible. Amb l’ADN Nàstic que tots portem a dintre, la temporada comença des de ja mateix amb l’adquisició del nou carnet de soci, que aquest any tindrà un paper important per a totes les famílies amb el ‘Pack Family’, entre d’altres avantatges.

De dilluns a divendres, els nastiquers podran renovar el seu abonament, o donar-se d’alta com a nous socis, a les oficines del Nàstic, en horari de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. Mentre que també hi haurà la possibilitat de realitzar el tràmit al centre de Tarragona, concretament a la Botiga-Museu de l’Avinguda Catalunya totes les tardes, de dilluns a divendres, des de les 17 a les 20 hores.

Ja pots consultar tota la informació sobre la nova campanya de socis 2019-2020 del Nàstic clicant a #ADNàstic.

gimnastic-ucrania