gimnastic-banner-the-beat-challenge

Informació pel Nàstic – Real Zaragoza

Servirà l’abonament de la temporada passada i es presentaran els jugadors i cos tècnic 2019-2020

El Gimnàstic de Tarragona informa a tots els socis i aficionats que l’abonament de la darrera campanya, la 2018-2019, i evidentment el de la nova temporada 2019-2020, seran vàlids per al duel davant el Real Zaragoza d’aquest dissabte a les 20.30 hores al Nou Estadi. Prèviament a l’inici del partit, que decidirà el campió de l’XI Trofeu Ciutat de Tarragona, els jugadors de la plantilla grana així com els membres que formen l’staff tècnic del primer equip saltaran a la gespa d’un en un per a que tots els nastiquers els hi donin la benvinguda. L’acte de presentació s’iniciarà a les 20.15 hores.

Aquesta acció per als socis també s’aplicarà en el segon duel de pretemporada que es disputarà al Nou Estadi entre Nàstic i Girona FC, previst per al 9 d’agost a partir de les 20 hores. Tot els nastiquers que encara no hagin renovat el seu abonament hi podran accedir amb el carnet de soci del curs passat. Mentre que l’enfrontament davant la UE Llagostera que es disputarà el diumenge 25 d’agost, corresponent a la jornada 1 del grup III de la Segona Divisió B, únicament seran vàlids aquells carnets de soci de la nova temporada 2019-2020.

Nota: Els passis de pàrquing del curs anterior 2018-2019 també seran vàlids en els partits amistosos anteriorment citats. Els socis que vulguin fer ús de la seva plaça de pàrquing hauran de presentar l’acreditació a l’accés del mateix.

gimnastic-ucrania