gimnastic-banner-the-beat-challenge

21 medalles al Campionat de Catalunya de circuit

10 ors, 6 plates i 5 bronzes pel patinatge grana

El patinatge en línia del Gimnàstic de Tarragona continua sumant èxits i medalles en totes les competicions que hi participa, independentment de la modalitat i la magnitud de l’esdeveniment.

El Campionat de Catalunya de Circuit, celebrat aquest cap de setmana a Sant Boi de Llobregat, referma la bona dinàmica de la secció després d’aconseguir 21 medalles entre els 14 patinadors del Nàstic. 10 medalles d’or, 6 de plata i 5 de bronze és el gran bagatge aconseguit pels joves rollers del Nàstic entre el centenar d’esportistes que van disputar les proves en les diferents categories i modalitats.

Ona Rodríguez va assolir quatre ors en les quatre proves disputades, tant en velocitat com en fons; la mateixa eficàcia també la va repetir l’alevina Paula Espín, assolint-ne tres. L’aleví Lluc Nogués va pujar al podi més alt en les tres curses disputades en la seva categoria, seguit del seu company Diego València amb dues plates i un bronze

L’Infantil Pau Ocaña va assolir la plata en la prova de 200 contrarellotge i Gonzalo Di Paolo va sumar dues plates en categoria màster. Amaya Jimeno es va emportar una plata i un bronze i Alberto Jimeno una altra medalla de plata, en les seves respectives categories.

Finalment, Carla Plana va fer bronze en la prova de fons del 5000 eliminació, en categoria infantil, com també la júnior Sthefania Cardenas en la mateixa prova.

Aquests bons resultats aconseguits permeten que 6 dels esportistes ja tinguin l’accés directe als campionats estatals que se celebraran a Pamplona el cap de setmana del 8 de maig.

 

gimnastic-ucrania