gimnastic-banner-the-beat-challenge

603 nastiquers confirmats a Vigo!

Marea Grana a més de 1.000 km del Nou Estadi Costa Daurada

El Gimnàstic de Tarragona informa que, a les 18 hores de dijous 2 de juny, s’han retirat un total de 579 entrades presencialment a les oficines del Nou Estadi Costa Daurada. A més, un autocar al complet farà el recorregut que separa Tarragona i Vigo.

L’entitat grana ha rebut nombroses peticions d’entrades de diferents punts de Catalunya i de l’Estat per donar suport a l’equip i formar part de la Marea Grana en la semifinal per l’ascens a Segona Divisió que es disputarà davant el Racing Club de Ferrol aquest diumenge, a partir de les 18 hores, a l’Estadio de Balaidos.

Per aquest motiu, el Nàstic ha decidit habilitar un punt de recollida d’entrades a Vigo, el mateix dia de partit. Tots els interessats hauran de contactar prèviament, durant la jornada de demà divendres, de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores, mitjançant els diferents canal oficials de l’entitat:

Recordem que la retirada d’entrades, tant presencialment a les oficines del Nou Estadi Costa Daurada com online, estarà vigent fins demà a les 19 hores.

*ACTUALITZACIÓ: Finalment, s’han retirat un total de 603 entrades i un total de 70 nastiquers viatjaran a Vigo en dos autocars.

gimnastic-ucrania