gimnastic-banner-the-beat-challenge

Acord amb el CE Altafulla

Col·laboració esportiva entre ambdues entitats

El CE Altafulla i el Gimnàstic de Tarragona han tancat un acord de col·laboració per compartir sinergies esportives i instal·lacions des d’aquest mateix curs 2021-2022.

El president grana, Josep Maria Andreu, ha estat l’encarregat de segellar l’acord amb el regidor d’esports de l’Ajuntament d’Altafulla, Alex Cañas, i el president del CE Altafulla, Francesc Julià. En aquesta trobada també hi ha assistit el secretari del club altafullenc, Toni Rodríguez; el vocal, Josep González; i el coordinador de futbol base, Dani Rizos.

Amb aquest nou acord, els jugadors del futbol formatiu del CE Altafulla tindran avantatges en esdeveniments grana, com per exemple en la quota del Tecni Nasticamp que el Gimnàstic de Tarragona organitza al Nadal, Setmana Santa i Estiu. A més d’organitzar diferents partits amistosos quan el calendari de lliga ho permeti.

Aquesta temporada, l’equip Infantil A del Gimnàstic de Tarragona, que actualment ha sumat 10 victòries de 10 a Divisió d’Honor, entrena i disputa els seus partits al Municipal d’Altafulla.

gimnastic-ucrania