gimnastic-banner-the-beat-challenge

Acord de patrocini entre el Nàstic i Grupo Nicolás

El logotip de Fort Tarraco Center lluirà a la mànega esquerra de la samarreta oficial

El Gimnàstic de Tarragona i Tarraco Center han renovat l’acord de patrocini per a les dues pròximes temporades de lliga. L’empresa Tarraco Center és especialista en la venda i reparació de vehicles de la marca Ford des de l’any 1979. Amb l’acord, continuarà sent partner oficial del Club Empresa de l’equip grana.

Els encarregats de tancar el nou acord han estat el president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el gerent del concessionari, Fèlix Nicolás.

Les dues parts s’han mostrat molt orgulloses de renovar aquest vincle entre les entitats, així com poder continuar treballant en diferents accions de forma conjunta. El president Andreu ha expressant que “estem molt orgullosos de poder treballar conjuntament amb un grup automobilístic tan fort i que ha apostat sempre per l’esport de la ciutat”. Per la seva banda, Fèlix Nicolás ha manifestat la seva il·lusió en “renovar aquest vincle que ens uneix amb l’equip de la ciutat, i sobretot de continuar formant part de la història d’aquest club centenari”.

Amb aquest nou acord, Tarraco Center renova la seva col·laboració amb l’entitat grana, així com la seva confiança en el projecte esportiu del Gimnàstic de Tarragona per aquesta present temporada on competeix al grup III de Segona Divisió B.

gimnastic-ucrania