gimnastic-banner-the-beat-challenge

Alberto Varo torna a casa

El meta de La Canonja signa per dues temporades

El Gimnàstic de Tarragona i Alberto Varo Lara (Tarragona, 18 de març de 1993) arriben a un acord per a que el porter format al Planter Grana defensi la samarreta fins al 30 de juny de 2025.

El jugador torna a casa i a l’equip on es va formar com a porter, el Gimnàstic de Tarragona. ‘L’àguila de La Canonja’ es va incorporar a la disciplina en el segon any d’aleví i durant 8 temporades va defensar l’escut als equips del futbol formatiu.

Des del 2012 al 2016 va compaginar el filial amb el primer equip, destacant el doble ascens aconseguit la temporada 2014-2015; a Segona Divisió B amb La Pobla i a LaLiga SmartBank amb el primer equip del Nàstic. A més, el curs 2015-2016 va complir el somni de jugar a la lliga professional com a meta del primer equip.

Posteriorment, va sumar un nou ascens a Segona A amb el Barça Atlètic (16-17) i, amb el conjunt blaugrana i el CD Lugo, va estar quatre campanyes més a la categoria de plata del futbol nacional. Aquests dos últims anys ha defensat la porteria de la RB Linense a la Primera Federación.

El meta de 30 anys destaca per la seva envergadura, gràcies als 1.91 m d’alçada, i aportarà seguretat aèria i bons reflexos sota pals.

En els propers dies s’anunciarà la data oficial de la presentació oficial com a nou jugador del primer equip i iniciarà la pretemporada 23-24 sota les ordres de Manolo Oliva i Dani Vidal.

gimnastic-ucrania