Alcorcón 0-1 Nàstic

El Nàstic ha sumat una victòria d'or en un dels camps més complicats de la categoria. El gol de Powel ha donat els tres punts als grana i una nova victòria. d'Alessandromcompta els seus partits per victòries.

Dos equips ordenats, amb les idees clares i amb repartiment de protagonisme a estones. Així han estat els primers 45 minuts a Santo Domingo, on tant el Nàstic com l'Alcorcon han tingut opcions d'obrir el marcador. La primera acció de perill grana ha arribat al minut 13. Una genialitat de Moran ha topat amb el porter Manu Herrera, que ha rebutjat amb seguretat. Amb el pas dels minuts els locals han posat setge al camp grana, però els de Jorge D'Alessandro, que avui debutava lluny del Nou Estadi, resistien bé les embrenzides grogues. Uns insistents Powel i Peragon han seguit buscant les opcions grana, però el perill no s'ha concretat. Ja a les acaballes del primer temps, una jugada d'estratègia del Nàstic ha acabat amb una centrada xut de Seoane, que a punt ha estat de sorprendre Manu Herrera. Al final, 0 a 0 i cap al vestidor.

La segona meitat ha començat amb el mateix ordre i rigor, i a les primeres de canvi ha estat a punt d'arribar el gol grana. Una acció de Moran ha acabat amb un xut de Peragon, al qual Powel no hi ha arribat per mil.límetres. A l'arrencada de la represa l'han seguit uns minuts de protagonisme local. En el minut 62, però, el Nàstic ha trencat el rumb, avançants-se en el marcador. Una bona jugada de Longàs l'ha culminada Powel entrant per l'esquerra i rematant amb força. Tot seguit, D' Alessandro ha donat entrada a Luna, que ha substituit Peragon. El Nàstic ha resistit bé els següents minuts. La mala notícian ha arribat en el 73, quan ha caigut lesionat Arzu. L'ha substituit Alex Ortiz. A falta de cinc minuts el tècnic argentí ha donat entrada a Julio Rico, que ha ocupat el lloc de Longás. El Nàstic ha aguantat bé i ha aconseguit fer bona la renda, sumant la segona victòria consecutiva. La propera cita, divendres a les 21h al Nou Estadi contra el Guadalajara.