Alcoyano 0 – 0 Nàstic

El Nàstic ha tornat a sumar i ho ha fet en un partit elèctric al Collao d'Alcoi. Els homes de Jorge d'Alessandro han empatat a zero en un matx en el qual han disposat d'ocasions per endur-se la victòria. Els grana ja sumen quatre partits sens perdre i no han encaixat cap gol en els darrers quatre encontres.

La primera meitat ha estat un anar i venir constant. 45 minuts elèctrics que han anat de porteria a porteria, sense descans, un intercanvi de cops que no ha cedit fins al xiulet final. El Nàstic ha ortat el control. Ha defensat bé les arribades dels locals i ha tingut algunes ocasions clares per a inaugurar el marcador. La primera i més evident ha estat per Peragon. Després d'una gran jugada de Borja per l'esquerra, la centrada del de la Rioja ha trobat Peragon, i la rematada d'aquest al vol l'ha enviada a córner Maestro minuts més tard, ja en el 29, ha arribat la jugada polèmica de la primera part. Una bona entrada per la banda de Moran ha acabat amb el madrileny a terra, però Pino Zamorano no ha assenyalat el penal. Passaven els minuts, persistien els camps a camps però no s'inaugurava el marcador. Al final, 0-0 i caps als vestidors.

Els locals han sortit més forts en els primers minuts de la represa, buscant el gol amb insistència, però els grana ho han controlat bé. Als onze minuts, però, els tarragonins han avisat amb unarematada de cap de Xisco, després d'una bona jugada d'estratègia. En els minuts següents D'Alessandro ha mogut la banqueta, donant entrada primer a Tuni i després a Luna. El darrer en entrar ha estat Ortiz, que ha substituït Xisco, que marxava lesionat. El partit, amb el pas dels minuts, recuperava el guió de la primera part, anat de porteria a porteria sense aturar-se al mig del camp. En aquestes anades i vingudes els dos equips han estat a punt de marcar. Primer l'Alcoyano ha enviat una pilota al pal, i Borja ha fet la rèplica amb una vaselina que s'ha estavellat al travesser de la porteria de Maestro. Instants després ha estat Longás, però el seu xut ha marxat fora.

Amb aquestes ocasions i poc més s'ha arribat al final. El quart partit del Nàstic sense perdre, el quart sense encaixar. Les dues properes cites seran al Nou Estadi, contra Recre i Cordoba, tots dos dissabte a les 18h.