Almeria 3 – 1 Nàstic

Derrota dolorosa a Almeria d'un Nàstic que ha plantat cara però que s'ha doblegat en errors i jugades d'infortuni. El golàs de Moran no ha estat suficient per contrarrestar els tres que han fet els locals. Al final 3-1 i caldrà esperar fins dissabte per poder encetar el comptador de victòries.

El Nàstic ha dominat la primera meitat però la fortuna li ha girat l'esquena. I és que tot i el domini dels grana en els primers minuts, en el 10' l'àrbitre ha xiulat unes mans dubtoises de Rodri dins l'àrea i Ulloa ha transformat el penal en el primer gol local. De s havien servit les primeres accions de perill ni el control de la pilota, a minut 11 els grana ja anaven per darrere en el marcador. Però els de Joan Carles Oliva no s'han rendit i ho han seguit intentant fins que ha arribat el premi. Després d'una bona jugada personal de Tuni, Moran ha engaltat un xut de fora de l'àrea que s'ha convertit en el golàs de l'empat. Una alegria que duraria poc. I és que en el 32', cinc minuts més tard, Ulloa ha aprofitat una centrada d'Aleix Vidal per marcar el segon gol dels locals. Amb el marcador de 2-1 s'arribaria al descans.

Reinici d'un guió semblant. La segona part ha començat amb un Nàstic que buscava donar la volta i un Almeria que aprofataria la primera per eixamplar la renda. I en el 53 s'ha consumat. Un rebuig de Ruben ha topat amb el cos d'Ulloa, que li ha regalat el gol a Soriano, que faria el tercer. Amb el 3-1 Oliva ha donat un refresc al davant i ha posat sobre la gespa Gila, Alvaro i Viguera. En la darrera mitja hora, els dos equips han jugat el seu paper però sense incidències sobre el resultat final. El Nàstic ha perdut el seu segon partit lluny de Tarragona i la millor notícia és que dissabte hi ha un altre partit i, per tant, una altra oportunitat per encetar la casella de victòries aquesta temporada.