Arriba la primera victòria a domicili

El Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit la seva primera victòria fora del Nou Estadi. Els granes han guanyat per 0 a 2 al Racing de Ferrol, gràcies als gols d’Arpón i Miku, tots dos a la segona part.
El primer temps ha estat molt dens, amb poques oportunitats. Els de Javi López han començat mes ben posicionats i en el primer quart d’hora han tingut el 60% de possessió. Poc a poc, però, els gallecs s’han despertat i Jonathan Pereira, el millor jugador local, ha entrat en acció. Fins a tres ocasions de perill ha tingut el Racing de Ferrol, però Roberto ha aconseguit mantenir la porteria a zero.
La segona part ha estat completament diferent i des d’inici s’ha pogut veure un Nàstic molt més ambiciós. L’equip movia bé la pilota i pressionava als gallecs en el seu propi camp. En el deu de la segona, Óscar Arpón s’ha tret un gran xut de la màniga des de fora l’àrea per marcar el 0 a 1. Ha estat un gran gol i molt valuós, ja que acostava al Nàstic a la seva primer victòria a fora. Poc després Jandro tornava a fer de les seves i s’inventava un passada a l’espai perquè Miku estrenés el seu compte com a golejador. Dos gols eren massa pels locals, que han intentat acostar-se en el marcador però sense excessiu perill. Calle hauria pogut fer el tercer, però no ha pogut desfer-se del porter gallec. Finalment, 0 a 2 i el Nàstic que torna per primer cop a casa amb els tres punts.