Arriben els 51 punts

El Gimnàstic de Tarragona ha aconseguit superar la barrera dels 50 punts al vèncer per 1 gol a 3 al Sevilla Atlético a domicili. Els granes han sabut sobreposar-se al gol inicial dels locals i quallar una bona segona part, en què han fet 3 gols.
En el primer temps els de Ferrando han gaudit de més ocasions que el seu rival per marcar, però no ha estat fins passada la primera mitja hora que el partit s’ha animat. Ha estat Carreño qui ha avançat al filial sevillista al minut 44, mentre que el Nàstic ha vist com s’anul·lava un gol de Tortolero.
En el segon temps, però, el Nàstic ha pujat una marxa i ha capgirat el partit. Primer ha estat Diop, en una jugada personal, qui ha anivellat el marcador. Els granes han seguit buscant la victòria, i quan restaven 15 minuts Víctor ha fet l’1 a 2. Diop ha segellat la victòria al 80′.