Badalona 4-4 Nàstic (Juvenil)

El Nàstic ha sumat un punt contra el Badalona. En una tarda plena de gols, cap dels dos equips han estat massa encertats en defensa però si han estat molt efectius de cara a porta. Els locals han anat sempre per davant i els grana han hagut de remuntar tots els gols. Els de Manolo Gonález han estat els primers en marcar quan només corria un minut de joc, al 27' Álex ha anotat l'empat després d'un bon centre d'Izan, creuant la pilota i enviant-la al fons de la xarxa. Abans del descans el Badalona ha ficat el 2 a 1 a l'elèctrònic. Després de la mitja part Álex un altre cop ha marcat l'empat però l'alegria ha durat poc i només un minut després el capità dels badalonins aconseguia el 3 a 2. El Nàstic no ha baixat els braços i al 65' Eugeni, que havia entrat al terreny de joc feia cinc minuts, aconseguia igualar de nou el marcador. Però encara havien d'arribar dos gols més. Primer ha estat el Badalona al minut 75 de la mà de Moha i dos minuts després Miranda pel Nàstic aconseguia el 4 a 4 definitiu.

El proper cap de setmana els d'Iván Moreno rebran l'Osca al Municipal de La Pobla.