Barça B 1 – 0 Nàstic

Un solitari gol de Carmona ha fet que el Nàstic tornés avui del Mini sense punts a la butxaca. Tot i el control defensiu dels grana en gran part del partit, aquesta jugada desafortunada en el minut 39 ha condemnat les aspiracions tarragonines.

Tot i que el Barça B ha estat l'amo i senyor de la pilota en els primers 45 minuts, la sensació d'igualtat ha estat el valor predomiinant. El filial blaugrana tocava a la línia de mitjos però no creava perill amb facilitat; mentre el Nàstic esperava darrere i buscava aprofitar les escletxes en la defensa local. Les errades amb els peus del porter Oire no les han aprofitat ni Luna ni cap dels davanters grana, i les poques ocasions dels tarragonins s'han esvait sense massa perill.

La seriositat defensiva del Nàstic, però, s'ha vist truncada en la jugada que ha decantat  el marcador en els primers quaranta-cinc minuts. Un mal rebuig dins l'area dels grana l'ha aprofitat Carmona per marcar a plaer el primer gol dels joves de la pedrera blaugrana. Un gol que ha servit per donar confiança als locals i ha fet créixer els nervis entre els del conjunt tarragoní. Malgrat que el Barça s'ha estirat en els darrers minuts, el resultat d'1 a 0 s'ha mantingut fins al descans.

La segona meitat ha començat amb un filial blaugrana més lent i amb un Nàstic que ha buscat revolucionar el matx amb l'entrada de Moran. Tot i que el Nàstic ha millorat a la línia de tres quarts, les arribades no es traduïen en perill i, a la vegada, el Barça B es retrobava i creixia amb uns grans Carmona i Rafinha. Al quart d'hora, Oliva ha tornat a moure la banqueta, donant entrada a Tuni i a Álvaro Rey. La revolució no ha estat immediata, però el partit s'ha elecrificat a partir dels 80. En aquest minut, concretament, Juste ha realitzat una gran jugada per la dreta, on hi ha pogut haver penal per unes mans de Muniesa, i la pilota ha acabat a córner. En aquesta mateixa jugada, l'esfèrica ha caigut a Xisco, que ha conectat un xut potent i ha trobat Oier. En aquests darrers compassos els dos equips han gaudit d'oportunitats, però el marcador no s'ha mogut. Al final, una nova derrota del Nàstic, que rebrà el proper diumenge el Sabadell a casa.