Botarell 1-4 Nàstic (Futbol Sala)

Victòria contundent però treballada del conjunt tarragoní a la pista del Botarell. I és que els homes que entrena Joan Blanco van haver de combatre un equip tancat al darrere i que jugava atent a la contra. Després de tota una primera part picant pedra, el premi va ser per Carles, que a falta de cinc minuts pel descans va avançar els grana en el marcador després d'una jugada individual.

La represa va rebre un Nàstic amb molta més circulació de pilota i, fruit d'això, als sis minuts d'aquesta segona meitat es va augmentar l'avantatge. Tot i l'alternança d'ocasions a les dues porteries va ser el Nàstic el següent en marcar. Era el 0-3, la sentència i arribava després de l'expulsió d'un jugador local, un fet que el Nàstic va aprofitar a la perfecció per a generar aquesta superioritat.

En el darrer minut de joc encara hi va haver temps per a veure el gol de l'honor del Botarell i el quart dels grana, jugada amb la qual es va tancar aquesta victòria del Nàstic en la segona jornada del campionat de lliga.