Cádiz CF 0 – 0 Nàstic

El Nàstic torna a sumar fora de casa, amb un empat sense gols contra un dels rivals de la part alta de la classificació.

El Nàstic arribava a Cádiz amb ganes de sumar un bon resultat per seguir lluitant per la permanència i en el minut 5 el grana Stephane Emaná ho ha provat amb un xut de primeres que ha enviat el porter a córner. Abans els locals havien tingut la primera ocasió, a peus d’Ortuño, quan encara no es portaven dos minuts de joc. En els següents minuts els de Merino han aconseguit dur el perill a l’àrea local. En el minut 11, Tejera ha assistit per Emaná que no ha pogut rematar per ben poc. I un minut més tard, Cifuentes ha aturat el xut d’Àlex López des de la frontal. Amb el pas dels minuts els locals han començat a arribar amb més perill a l’àrea de Reina. En el 36’ el porter dels tarragonins ha tret una bona mà en un xut de falta directe. I en el 38’, de nou a pilota aturada, a punt ha estat el Cádiz de marcar, però un Reina molt atent ha aconseguit allunyar el perill. A la mitja part s’ha arribat amb l’empat a 0 inicial.

La segona ha començat amb un Cádiz ofensiu. En el minut 50, després d’una ràpida contra, Ortuño ha buscat el xut creuat, que ha marxat desviat a l’esquerra de Reina. En el 56’ els locals ho han provat a la sortida d’un córner amb una rematada de cap que ha marxat directe a fora. Merino ha aprofitat per fer el primer canvi, donant entrada a Jean Luc per Zahibo i sumar un major potencial ofensiu a l’equip. I just un minut més tard, una pilota centrada pel menut davanter grana a punt ha estat Lobato d’aprofitar-la per fer el 0 a 1. En el minut 61, Jean Luc, després de jugada personal, ha buscat sorprendre amb un xut llunyà que ha marxat desviat. En el minut 70, Emaná ho ha provat amb una rematada ajustada al primer pal, que ha atrapat Cifuentes en dos temps. I en el minut 72, ha arribat el moment clau del partit. L’àrbitre ha xiulat penal, en una acció de Mossa dins l’àrea, que ha suposat l’expulsió del grana. Per sort, el davanter local Ortuño, ha enviat la pilota per sobre la porteria de Reina. A partir de l’expulsió el Cádiz ha sabut aprofitar la seva superioritat i en els darrers minuts, amb un home més, els locals s’han bolcat a l’atac, creant molt de perill, però sense aconseguir definir en els darrers metres. Tot i així, el Nàstic ha gaudit de l’ocasió més clara de la segona meitat en el minut 91, però Stpehane Emaná no ha aconseguit superar a Cifuentes en el 1c1, en el que hagués pogut suposar el gol de la victòria.

El proper enfrontament del Nàstic serà el dissabte 13 de maig, a les 20:45 hores, al Nou Estadi, contra l’Oviedo; en el partit corresponent a la jornada 38 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions

Cádiz CF: Cifuentes, Servando, Garrido (Abdullah, 68’), José Mari, Salvi (Nico, 61’), Álvaro, Luis Ruiz (Aitor García, 83’), Sankaré, Ortuño, Aketxe i Iván Malón.

Nàstic: Reina, Mossa, I. Bouzón U.Z, Molina, Luismi, Gerard V (Suzuki, 84’), Zahibo (Jean Luc, 56’), Tejera, S. Emaná, C. Lobato i Àlex López (Perone, 74’).

Targetes

Zahibo (34’), Bouzón (36’), Mossa (40’), Salvi (42’),Mossa (71’), Àlex López (72’),Valentín (80’)

Partit corresponent a la jornada 37 de LaLiga 1|2|3. Estadio Ramón de Carranza. 13.278 espectadors.