Cambrils Unió C.E. B 0 – 3 Nàstic de Tarragona

Les tarragonines sumen la segona victòria de la temporada

Aquest dissabte, les grana van aconseguir sumar els primers tres punts com a visitants de la temporada. El conjunt dirigit per Adrián Rosales va ser molt superior i es va imposar per 0-3 al Cambrils Unió B.

Durant la primera meitat, les visitants van disposar de diverses ocasions clares de gol. De fet, es podrien haver avançat només començar el partit, però una bona aturada de la portera local va impedir-ho. Al minut 11’, però, Natàlia Galindo no va perdonar i després de guanyar l’esquena a les defenses va enviar la pilota al fons de la xarxa.

A la represa, el ritme i la intensitat de les grana no va afluixar. Quan només es portaven cinc minuts jugats de la segona meitat, Gissela Deleg va fer el segon. Aquest gol va donar una certa tranquil·litat i a partir d’aquí, el Nàstic va decidir mantenir la possessió de la pilota i no ser tan verticals. Tot i això, al minut 70, Anaïs Fernández va fer el tercer, provocant l’alegria de les tarragonines.

Després d’aquesta victòria, les tarragonines són cinquenes amb sis punts. Diumenge que ve (16:00h) rebran al Reus de Tota la Vida amb l’objectiu d’emportar-se el primer derbi de la temporada.

Cambrils Unió C.E. B: Natàlia Hidalgo, Natàlia Velasco, Irene Molina, Neus Ferrús, Ariadna Costa, Paula Rafales, Itziar Fernández, Àngels Bernabeu, Léa Arriaza, Leo Munzi i Maria Badia. També han jugat: Natàlia García, Júlia Tomàs, Laura Mesas, Cristina Baiges, Mireia Vila i Carla Ordóñez.

Nàstic de Tarragona: Vania Pinto, Katia Sánchez, Natàlia Galindo, Carla Albadalejo, Itziar Borrellas, Georgina Morales, Amelia Sánchez, Irene Arjona, Marlene Benito, Claudia Masip i Gissela Deleg. Suplents: Anaïs Fernández, Sonia de Montserrat, Júlia Camprubí Díez, Cloe Garcia, Celia Ortega, Isa Zhong i Ane.

0-1, Natàlia Galindo (11’)

0-2, Gissela Deleg (51’)

0-3, Anaïs Fernández (70’)