Campionats d'Espanya a Castelló (Patinatge de velocitat)

La secció del Club Gimnàstic de Tarragona va participar el passat diumenge als campionats d’Espanya de Marató i Mitja Marató de patinatge de velocitat, a més a més de la segona edició de la Xicoteta Roller de 5 quilòmetres. Un total de 30 patinadors i patinadores van representar al club grana, en les seves respectives proves, en aquesta última cita important de la temporada celebrada a Castelló.

Pel que fa als federats, cal destacar la 3a posició a la Marató Màster 50 de Rosa Franquet. En categoria Júnior; Omar Forcadell i Iñaki Jambrina, que disputaven la seva primera marató, van aconseguir la 4a i 5a posició respectivament. En Màster 30, Alexandra Palos es feia amb una meritòria 7ena posició en aquesta disciplina, fet que la situa a la 4a posició dels campionats d’Espanya. En Marató Màster 40, Olga Fusté aconseguia la 8a plaça de la cursa. Finalment, en populars, Victor Marrugat va quedar sisè.

En quant a la mitja marató, on s'hi estrenaven molts patinadors de categoria infantil, van destacar als federats Enric Ros i Rubén Martin que van quedar 6è i 7è. En femení popular, Júlia Juncosa i Alba Oyonate (de 13 anys) van creuar la meta al mateix moment, quedant 5a i 6a, mentre, Judith Peñas va ser l’11a.

A la prova dels més petits, la Xicoteta Roller, a la categoria Menuts: Joel Martín va ser 7è; Oriol Foix 8è; Gerard Ros 11è; i Jose Martínez 13è. Per la seva banda, a la categoria Petits, Victor Jordà va quedar en 6a posició. En femení, Ania Blanca va quedar 16a i Xènia Foix 29a.

Cal destacar la presencia a la mitja i la marató de molts pares i mares que s'estrenaven en categoria de populars. En total, una 50ena d’integrants de la secció; entre corredors, equip tècnic i familiars, es van desplaçar fins a Castelló de la Plana.