Cartagena 1-3 Nàstic

Gols, victòria,estratègia i un somni més viu que mai. Els grana vencen per 1 a 3 al Cartagonova amb dos dianes de Moran, un gol d'estratègia d'Alex Ortiz i el debut del juvenil Juan Millan. Una tarda perfecta, amb remuntada inclosa, per a seguir lluitant per la permanència. El Nàstic ha estat amo i senyor dels primers 45 minuts. Els grana han posat el control, la possessió i les ocasions, però han tornat a topar amb la gran assignatura pendent: el gol. La referència en atac, coberta pel debutant Juan Millan, ha donat moltes alternatives als companys de la zona ofensiva. El juvenil s'ha mogut amb comoditat i ha tingut una estrena més que notable amb el primer equip del Nàstic. Passaven els minuts i el Nàstic posava setge però no arribava amb claredat. La primera gran ocasió ha arribat en el minut 35, quan Abalo ha rematat una jugada iniciada per Mingo. A partir d'aquí han arribat els millors minuts dels tarragonins, que de la de Moran, Millan i Abalo han creat perill sobre la porteria de Juanma, que ha evitat sempre el gol visitant. Al final, i malgrat les ocasions, el marcador no s'ha mogut, 0-0 al descans. La nota negativa de la primera part ha estat la lesió de Juste, que ha estat substituit per una lesió muscular en el 25', entrant Alex Ortiz en el seu lloc. A la segona meitat l'encert ha canviat pels dos equips. Tuni ha estat el primer en entrar al conjunt grana. Com una gerra freda ha caigut el penal a favor dels locals. Ruben s'ha estirat endevinant la trajectòria però el xut de Braulio ha acabat al fons de la xarxa. Això , la reacció ha estat immediata. Moran s'ha inventat un gol de pel.lícula, posant l'empat al marcador i acabant amb una sequera de gols grana que feia quatre partits que no marcava. Amb els gols el partit s'ha revolucionat, i les ocasions també. En una d'aquestes, Abalo ha conduit una contra perfecta, que ha culminat Moran amb classe i tranquil.litat, posant el 1-2 al marcador i la remuntada al Cartagonova. La intensitat ha estat el leitmotiv de la darrera mitja hora. D'Alessandro ha donat entrada a Alvaro Rey, fent el tercer canvi pel Nàstic. En aquestes anades i vingudes Tuni ha tingut el tercer, però el seu xut arribava ja molt forçat i no ha acabat al fons de la xarxa. Però el tercer havia de caure, i, a més d'estratègia. A cinc minuts pel final Ortiz ha matat perfectament una centrada lateral de Tuni, sentenciant el matx i lligant el sac dels tres punts.En els darrers minuts, les embrenzides locals s'han trobat amb un Ruben enorme, que ho ha aturat tot. El Nàstic ha guanyat gairebé dos mesos després, una victòria que dona vida i confirma la teoria que, mentre sigui possible, no es pot perdre ni una sola energia en no lluitar pel somni.