CD CIDE 0- 3 Nàstic (Juvenil)

El Juvenil del Nàstic ha guanyat el primer partit del campionat. Els grana s'han imposat per 0 gols a 3 al CIDE de Mallorca, un recent ascendit. Tot i que els primers minuts han estat dels locals, creant perill especialment a pilota aturada, a partir del quart d'hora de partit els tarragonins han agafat el control. Al minut 35 després d'una bona jugada des del darrera ha arribat el primer gol dels d'Iván Moreno, obra d'Ernest, el pitxitxi del matx que ha aconseguit un hat trick. Amb el marcador a favor per als grana s'ha arribat al descans. A la repressa, quan només corrien quatre minuts de la segona meitat, una bona combinació entre Eugeni i Ernest ha acabat amb la pilota al fons de la xarxa. Després del 0 a 2 els mallorquins han gaudit d'una gran ocasió per escurçar distàncies però no han pogut i el Nàstic cada cop s'ha sentit més còmode sobre el terreny de joc. Al minut 63 Ernest ha sentenciat l'encontre amb el tercer gol de la tarda que ha donat la primera victòria de la temporada als grana.

El Nàstic disputarà el proper partit de lliga a casa contra el San Francisco, dissabte a les 16h.