CD La Floresta 0 – 5 Nàstic (Partit benèfic)

El Nàstic ha superat al CD La Floresta en un partit benèfic que ha servit per recollir prop de 50 joguines per aquest Nadal. Ferran Giner, Lago Júnior, Marcos i Mamadou, per partida doble, han estat els golejadors de l’enfrontament.

El Nàstic ha sortit d’inici amb Tomeu, Bertomeu, Coch, Xavi Molina, Verdú, Cristóbal, Rocha, Javi Martínez, Luismi, Ferran Giner i Lago Júnior. Els de Vicente Moreno han controlat el joc en tot moment, mostrant-se molt actius en la faceta ofensiva. Per contra, el conjunt local s’ha replegat prop de la seva àrea i ha buscat les jugades de contraatac en pilotes llargues als seus davanters. El primer gol ha tardat en arribar, tot i que els granes havien gaudit d’un bon nombre d’ocasions prèviament. Ferran Giner ha inaugurat el marcador amb un fort xut des de la banda esquerra de l’atac. Un minut després ha estat Lago Júnior el que ha rematat  a plaer una bona centrada de Javi Martínez. Amb el marcador de 0-2 s’ha arribat al temps de descans.

A la segona meitat s’ha donat entrada a tres jugadors que estan a prova al CF Pobla de Mafumet. Mohamed, Mamadou i Aba, tres nois de la Fundació Kanouté, han pogut debutar aquest vespre amb la samarreta grana. D’aquesta manera, l’11 de la segona meitat ha estat: Tomeu, Bertomeu, Coch, Molina, Verdú, Jesús López, Mamadou, Mohamed, Aba, Jean Luc i Lago Jr. Precisament Mamadou ha fet el 3r i 5è gol del partit. El quart gol ha estat obra de Marcos, que havia entrat al camp, al minut 71, juntament amb Mossa, Xisco Campos i Pablo Marí.

El més important del partit han estat les quasi 50 joguines que es destinaran per aquesta època a molts nens i nenes del territori. El CD La Floresta espera recollir més joguines en els propers dies, i té previst superar les 200. El partit benèfic també és fruit d’un conveni de col·laboració per aquesta temporada entre els dos equips tarragonins.