CD Leganés 1 – 0 Nàstic

El conjunt entrenat per Vicente Moreno arribava a Leganés per disputar l’últim partit del 2015 lluny de Tarragona i aconseguir la segona victòria consecutiva a domicili. El tècnic valencià, després de l’expulsió en l’últim partit lliguer, ha vist el partit des de la grada.

Els primers minuts de joc han estat d’igualtat; possessions alternes i pilotes lluitades en busca de fer-se amb el domini del partit. El primer intent ha estat dels locals, amb un xut que no ha trobat la porteria defensada per Reina. La primera aproximació en perill dels grana ha arribat al quart d’hora de joc mitjançant una combinació entre Naranjo i Xisco Muñoz, que finalment ha desviat un defensa per enviar a córner. A la sortida del servei de cantonada, Rocha ha rematat des de la frontal de l’àrea. L’esfèric ha fregat el pal dret del porter Serantes. Un joc de lluita a zona central imperava a l’equador de la primera meitat i el conjunt madrileny centrava pilotes des de lluny. Al minut 23, la rematada acrobàtica de Gabriel l’ha atrapat Reina. Al 29’ el porter andalús ha tret una bona mà després del xut a la mitja volta de Szymanowski. En els següents minuts, tots dos conjunts es mostraven ordenats en defensa, evitant aproximacions rivals. Ja en la recta final de la primera meitat, al minut 42, ha arribat el gol de Szymanowski. L’atacant local s’ha anticipat a la defensa grana i ha inaugurat el resultat. Amb el marcador d’1-0 s’ha arribat al temps de descans.

A la represa els tarragonins han sortit a per l’empat i De la Espada ha estat el primer en buscar porta. Ha estat al minut 51 en una rematada des de la frontal que s’ha escapat per sobre el travesser dels madrilenys. La primera substitució grana ha estat la de Rayco, entrant al terreny de joc per Xisco Muñoz, al minut 58. El conjunt entrenat per Garitano buscava incrementar la distància del marcador. Al minut 63, la defensa grana ha interceptat la rematada dels locals i, un minut després, han gaudit de dues ocasions consecutives; primer, ha pogut refusar la defensa i la rematada posterior s’ha escapat per sobre la porteria visitant. Al 66’, De la Espada ha xutat des de lluny, però novament la pilota ha acabat a fora de porteria. El segon tècnic grana, Nano, avui responsable de la banqueta, ha introduït un doble canvi al minut 68. Gerard Valentín ha reaparegut després de la seva lesió, substituint al capità Xisco Campos. L’últim canvi ha estat el de Cristian Lobato al lloc de M. Bandeh K. Els locals han gaudit d’una bona ocasió al minut 71. El davanter Guillermo no ha estat encertat al rematar amb el cap una centrada des de banda dreta. Al minut 75’, el davanter de Pollença, Marcos, no ha trobat la porteria de Serantes en un xut llunyà. Ja en la recta final del matx, el Nàstic anava a la desesperada en busca de l’empat. Abans però, al minut 85, Iago Bouzón ha interceptat una bona pilota en defensa. David Rocha s’ha tret un bon xut en temps afegit que ha sortir llepant el pal i l’última del partit ha estat per a Rayco. El xut del canari l’ha atrapat el porter del CD Leganés amb seguretat. A la conclusió, els nastiquers tornen a Tarragona sense puntuar després de caure per la mínima.

La setmana vinent, el Nàstic tancarà el 2015 enfrontant-se al Real Zaragoza. El partit correspon a la jornada 18 de la Liga Adelante i es disputarà el dissabte 19, a les 18.00 hores, al Nou Estadi.

Nàstic: Reina, Xisco Campos (Gerard V, 68’), I. Bouzón U.Z, Pablo Marí, M. Bandeh K. (C. Lobato, 68’), Xavi Molina, D. Rocha, Ferran Giner, J. Naranjo, Xisco M. (Rayco, 58’) i De la Espada.

CD Leganés: Serantes, Mantovani, Alberto Martín, Guillermo, Szymanowski, César Soriano, Víctor Díaz, Insua, Sastre (Candela 78’), Omar Ramos (Rubén Peña, 75’) i Gabriel (Toni Dovale, 83’).

1-0, Szymanowski (42’).

P. Marí (52'); Ferran Giner (73’); Gabriel (75’); Serantes (89’).