CD Olímpic de Xàtiva 4 – 1 Nàstic

El conjunt grana cau derrotat en la visita a Xàtiva. La primera meitat ha estat igualada i el gol local, a les acaballes, ha permès inaugurar el marcador de La Murta. A La represa, l’Olímpic ha estat superior i ha sabut materialitzar les ocasions creades. Xisco Muñoz ha estat el golejador grana.

El Nàstic ha arribat a Xàtiva com a campió de grup i en busca d’aconseguir una nova victòria a domicili, la 11a de la temporada. Els primers minuts de joc no han comptat amb ocasions de gol en cap de les dues porteries. Els tarragonins controlaven la possessió a zona de mitjos i buscaven la porteria rival mitjançant llargues jugades trenades. Els locals es mostraven segurs en defensa, impedint que el Nàstic trepitgés l’àrea. La única ocasió aïllada ha estat pels locals, però la pilota s’ha escapat per la línia de fons. La primera actuació meritòria sota pals ha vingut de la mà de Tomeu, al minut 31, atrapant una rematada de Mendoza. I al minut 39, ha arribat el gol de Kike Alcázar, que ha inaugurat el marcador. El defensa ha rematat a plaer una jugada assajada (1-0). Al minut 43, Xisco Muñoz ha tingut la primera ocasió visitant. La rematada del de Manacor a la sortida d’un servei de cantonada ha sortit per sobre el travesser. Amb derrota per la mínima s’ha arribat al temps de descans.

A la represa, Vicente Moreno ha introduït el primer canvi. Pablo Marí ha donat entrada a David Rocha. Al minut 50, Luismi ha buscat el ‘gol olímpic’ però Rangel ha refusat amb una bona estirada. I al 55, els locals han fet el segon gol. Alex Cortell s’ha plantat sol davant Tomeu enviant la pilota al fons de la xarxa (2-0). Dos minuts després, Bertomeu s’ha tret un xut potent que el porter local ha enviat a córner. I al minut 60, el Nàstic ha retallat diferències al marcador. Ferran Giner ha centrat des de la banda esquerra de l’atac per a que Xisco Muñoz, que entrava sol pel primer pal, rematés amb el cap (2-1). Al 62, Bertomeu abandonava el terreny de joc donant entrada a Jean Luc. Ja en la recta final del matx, al minut 80, els locals han fet el gol de la sentència. Vaquero ha estat l’autor (3-1). L’últim canvi grana ha estat el de Cristóbal, al seu lloc ha entrat Azkorra. Al minut 89, Pol Bueso ha vist la targeta vermella directa. L’àrbitre l’ha expulsat per fer una falta en contra i ser l’últim home dels grana. Un minut després, La Murta ha vist el quart gol del seu equip. Dani Gomez ha estat l’encarregat de tancar el marcador (4-1).Els tarragonins han seguit lluitant fins la conclusió però el marcador ja no ha canviat.

Els de Vicente Moreno jugaran l’últim partit de lliga regular com a local davant l’Elche CF Ilicitano. El partit correspon a la jornada 37 i es disputarà el diumenge 10, a les 17.00 hores, al Nou Estadi.

CD Olímpic de Xàtiva: Rangel, Revert, Kike Alcázar, Pepín, Mendoza, Valiente, Ruiz (Belda 76’), Vaquero (Rifaterra 81’), Gomez, Jiménez (Cortell 29’) i Acosta.

Nàstic: Tomeu, Bertomeu (Jean Luc 62’), Manolo Martínez, Pablo Marí (Rocha 46’), Pol Bueso, Xavi Molina, Cristóbal (Azkorra 82’), Luismi, Sergio Rodríguez, Ferran Giner i Xisco Muñoz.

1-0, Kike Alcázar (39’); 2-0, Alex Cortell (55’); 2-1, Xisco Muñoz (60’); 3-1, Vaquero (80’); 4.1, Dani Gomez (90’).

Mendoza (63’), Azkorra (84’) i Pol Bueso (89’, vermella directa).