gimnastic-banner-the-beat-challenge

Celebrada la Junta General d’Accionistes 2020 del Gimnàstic de Tarragona, SAD

Al Pavelló del Club Gimnàstic

Canvi d’escenari per celebrar la Junta General d’Accionistes del present any. La pista del Pavelló del Club Gimnàstic ha estat el recinte escollit per reunir als accionistes de la SAE; com a novetat i a causa de la pandèmia, també s’ha realitzat telemàticament a més de presencial. La Junta ha començat puntualment a les 19 hores i ha tingut una duració superior als 30 minuts.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha fet la introducció a la Junta amb un informe de gestió on ha repassat els fets més importants del darrer any en matèria esportiva, social i econòmica. El president ha expressat davant els accionistes que “tenim dos objectius: el primer és classificar-se per la nova 2a B Pro i el segon, tornar a LaLiga.”

En l’aspecte social, Andreu ha apuntat que actualment l’entitat té 6.223 socis, apuntant que “estem molt contents de la resposta i la fidelitat dels socis del Nàstic tot i la situació actual. El suport de l’afició és imprescindible per nosaltres i pròximament, quan puguin accedir al Nou Estadi, ens donaran aquest plus necessari per aconseguir els objectius que ens hem marcat.”

En matèria econòmica el president del Nàstic ha explicat que el tancament de la temporada 2019-2020 és de 19.359 € de superàvit, liquidant 8.170 € d’impost de societats i aplicant la diferència de 11.188 € a reserves de la societat i el capital social de l’entitat continua sent de 6.937.400 €.

Josep Maria Andreu ha finalitzat la seva intervenció afirmant que “seguirem treballant amb el mateix compromís que fins ara. Mantenint la màxima il·lusió, responsabilitat i honestedat amb l’objectiu de situar al Nàstic a la lliga de futbol professional. Al Nàstic ens caracteritza la lluita fins al final i així és com aconseguirem els nostres èxits esportius.”

Posteriorment, el director general Lluís Fàbregas, ha detallat partida a partida el balanç de la temporada 2019-2020 i el pressupost per a la temporada 2020-2021 que és de 5.037.000 €. A més d’avançar un pressupost d’ingressos de 4.881.000 €, incloent la partida d’ 1.850.000 € en concepte de valor de plaça. Amb una previsió de pèrdues per aquesta temporada de 156.000 €.

Finalment, després de l’aprovació per unanimitat de l’acta i el resum de la Junta per part del secretari, Javier Balaña, el president grana ha desitjat a tots els socis i accionistes unes bones festes de Nadal i un feliç Any 2021.

Els punts de l’ordre del dia aprovats per unanimitat han estat:

1.- Examen i si s’escau, aprovació de l’Informe de Gestió i dels Comptes Anuals auditats, així com de la gestió del Consell d’Administració i de l’aplicació del resultat corresponent a l’exercici 2019/2020.

2.- Presentació i aprovació si s’escau, del pressupost per a l’exercici social 2020/2021.

3.- Modificar determinats articles dels Estatuts Socials, al objecte de permetre estatutàriament la possibilitat d’assistir a les Juntes Generals i a les reunions del Consell d’Administració, en el seu cas, per mitjans de comunicació a distància (celebració virtual) o la possibilitat d’emetre el vot, també a distància, per correspondència electrònica o per qualsevol altre mitjà de comunicació.

4.- Nomenament d’Auditors de Comptes de la Societat per als exercicis 2021/2022 fins a 2023/2024.

5.- Precs i preguntes.

6.- Lectura i aprovació de l’acta de la Junta.

 

gimnastic-ucrania