CF Amposta 1 – 6 Nàstic (amistós)

El conjunt grana ha estat l’equip convidat en el partit de celebració del centenari del CF Amposta, equip de la 1a Catalana. Vicente Moreno ha conformat un equip amb jugadors del primer equip, filial i juvenil. L’ambient festiu ha imperat al Municipal ampostí, on s’han vist set gols.

L’equip d’inici ha presentat dues novetats que han debutat amb l’escut grana, Cristian Lobato i el recent arribat Rafael Pernao. Tots dos jugadors, que no pertanyen al club, però s’entrenen amb el primer equip han pogut disputar gran part del matx. De fet, al minut 38, el mitjapunta Pernao ha marcat el segon gol del partit, després d’aprofitar un refús del porter local a xut de Jordi Calavera. Abans però, als dos minuts de joc, José Naranjo ha finalitzat una ràpida jugada d’atac. Els tarragonins han gaudit del major nombre d’ocasions en tot el matx, tocant la pilota amb tranquil·litat i ajustant la defensa ampostina prop de la seva àrea. A les acaballes del primer temps, minuts 41 i 43, Xisco Hernández i Pablo Marí han rematat amb el cap les respectives centrades per situar el marcador provisional de 0-4 després dels primers 45 minuts.

A la represa, s’han produït diversos canvis en el conjunt nastiquer. Entre ells, el retorn de Gerard Valentín als terrenys de joc després de la lesió soferta. També han sortit d’inici: Espasandín, Roger Figueres, Arturo i, del primer equip, Fali, Palanca, A. de Groot i Rayco. El Nàstic ha seguit ampliant el marcador mitjançant Miguel Palanca. El tarragoní ha transformat una pena màxima al minut 53, i rematant a plaer una centrada des de banda esquerra al minut 58, situant el marcador en 0-6 a falta de 30 minuts per la conclusió. En el tram final de partit, Vicente Moreno ha donat entrada a la resta de jugadors reserves i el local Becerra ha marcat un bon gol de vaselina, després de superar al porter del filial, Nauzet.

Després d’aquest amistós intersetmanal, l’equip seguirà amb els entrenaments per preparar el partit davant la SD Huesca, corresponent a la jornada 12 de Liga Adelante. El matx es disputarà el diumenge 8, a les 17.00 hores, al Nou Estadi.

Alineacions

CF Amposta: Gerard, Jonathan Oscar Benet, Rafa, Omar, Barrufet, Marc Vernet, Aleix Cuenca, Becerra, Arnau i Adrià. També han jugat: Nacho Aguilar, Cristo, Obi, Sabaté, Fatsini, Callarisa i Gustavo.

Nàstic: Nadal M, Jesús López, Rafael Pernao, Cristian Lobato, M. Bandeh K, Gal Arel, Ferran GP, Pablo Marí, Xisco H, Jordi C. i J. Naranjo. També han jugat: Nauzet, Gerard Valentín, Espasandín, Verge, Roger Figueres, A. de Groot, Rayco, Cedric, Pol Valentín, Arturo, Palanca i Fali.

Gols

0-1, J. Naranjo (2’); 0-2, Rafael Pernao (38’); 0-3, Xisco Hernández (41’); 0-4, Pablo Marí (43’); 0-5, Palanca (p, 53’); 0-6, Palanca (58’); 1-6, Becerra (88’).

Estadi Municipal d’Amposta. Partit amistós en commemoració del centenari del CF Amposta.