CF Pobla de Mafumet 1 – 3 Nàstic (amistós)

El Nàstic ha sumat una nova victòria en aquesta recta final de la pretemporada 2014-15. Els gols de Verdú i Luismi, per partida doble, han estat suficients per imposar-se en el partit amistós d’aquesta tarda davant el CF Pobla de Mafumet. El conjunt de La Pobla es presentava davant la seva afició i Alfons Serra ha estat l'autor de l'únic gol de l’equip entrenat per Martín Posse.

El Nàstic ha presentat un onze inicial alternant joventut i veterania, fins i tot tres jugadors de l’equip filial i avui rival, el CF La Pobla de Mafumet, han format part de l’equip d’inici que ha presentat Vicente Moreno. Tomeu, Calavera, Verdú, Xisco, Bonet Bicho, Lora, Cristóbal, Gabi, Luismi i Azkorra han estat els 11 escollits. Mentre, Martín Posse ha alineat a Varo, Sergio, Iglesias, Coch, Vadillo, Guasch, Gestí, Tortosa, Emana, Serra i Alvaro.

En els primers minuts de joc cap d’ambdós equips ha gaudit d’ocasions ja que les defenses estaven segures i la pilota es disputava en zona de mitjos. No ha estat fins al minut 16 quan Tomeu ha hagut d’intervenir en una ocasió de l’equip local. La primera opció de gol per al Nàstic no ha arribat fins al minut 29, mitjançant una falta a la frontal de l’àrea que ha botat Luismi, el seu xut però, ha sortit fregant la base del pal dret de la porteria de Varo. Pocs minuts després, Emana ha tingut l’ocasió més clara de la primera meitat; una bona combinació dels locals ha deixat al davanter sol davant de Tomeu i la seva rematada ha topat amb el pal. Amb el resultat d’empat a zero s’ha arribat a la mitja part.

La segona meitat ha començat amb els vint-i-dos jugadors que havien jugat els 45 minuts previs. Jean Luc ha estat el primer en rellevar a Lora en el minut 53 i, un minut després, Tomeu ha fet una intervenció de mèrit davant el xut de Gabriel Vidal, finalment, la pilota ha sortit a córner. Ha estat en la jugada posterior quan el porter balear ha topat amb un rival i el cop ha provocat que fos substituït per Reina. En el mateix instant, Manolo Martínez ha substituït a Roger Bonet, jugador del CF Pobla de Mafumet com Lora i Calavera que avui han defensat la samarreta del Nàstic. En el minut 62 de partit Verdú ha inaugurat el marcador per al conjunt grana –que avui lluïa la segona equipació, de color blanc-. Luismi ha assistit al lateral esquerre i aquest ha rematat amb potència al fons de la porteria defensada per Varo. La jugada d’estratègia ha estat ben executada per tots dos jugadors (0-1). Un minut després Luismi ha fet el segon gol, una bona centrada des de la banda dreta de l’atac del Nàstic l’ha finalitzat l’exjugador de l’Huracán amb una rematada a plaer (0-2). El partit ha guanyat en emoció, encara més, quan Alfons Serra retallava diferències en el marcador davant l’alegria de l’afició local (1-2). En menys de cinc minuts s’han viscut tres gols al Camp Municipal del CF Pobla de Mafumet.

El Nàstic ha fet el tercer gol del partit al minut 74, novament Luismi ha estat l’encarregat de marcar. El jugador de Cáceres, amb dos gols i una assistència en la tarda d’avui, ha creuat la pilota al pal llarg de la porteria local i ha sentenciat el partit per al conjunt entrenat per Vicente Moreno. Dos minuts abans, Lago Júnior i Rayco havien entrat al terreny de joc substituint a Cristóbal i Azkorra. L’últim canvi per part del Nàstic ha estat el de Luismi per Giner. L’amistós ja arribava a la seva fi, però al minut 84, el filial grana encara ha disposat d’una ocasió que ha aturat en dos temps Reina. El resultat final ha estat d’1-3 favorable al Gimnàstic de Tarragona.

El proper partit amistós del conjunt grana serà aquest dissabte 16 d’agost davant la UE Cornellà. L’enfrontament es disputarà al Complex Esportiu Futbol Salou a partir de les 18.30 hores.