CF Reus 1 – 0 Nàstic

El Nàstic ha perdut a Reus en un partit amb dues cares.

El Nàstic ha perdut a Reus en un partit amb dues cares. La primera meitat ha estat absolutament igualada, sense grans ocasions i amb arribades per a tots dos equips. A la segona, l’expulsió de Molina, tot just començar el segon temps, ha donat ales als locals que, amb un més, han aconseguit la victòria.

El partit ha començat amb molta intensitat. Tots dos equips volien dominar la possessió i la contundència de les defenses imperava. La primera arribada del partit ha estat pel local Folch, si bé la seva rematada ha sortit molt desviada. La resposta ha arribat 4 minuts més tard amb un xut llunyà de Madinda que no ha trobat porteria. En el minut 13’ els reusencs han gaudit de l’ocasió més clara després d’una jugada embolicada dins l’àrea grana. Valentín, molt atent sota pals, ha allunyat la pilota. Amb el pas dels minuts el Nàstic ha començat a sentir-se còmode sobre la gespa i els tarragonins han aconseguit trobar amb més claredat l’àrea del Reus. En el 38’, Àlex López ha obligat a Badia a enviar a córner una bona rematada a la mitja volta. I en el 41’ ha estat Juan Muñiz qui ha provat de sorprendre al porter local amb una falta lateral que ha servit directe al segon pal. La pilota ha marxat lleugerament alta. A la mitja part s’ha arribat amb l’empat a zero inicial.

La segona meitat ha començat fatal pels interessos del Nàstic i és que Molina ha vist la segona groga al intentar aturar una contra del Reus per banda dreta. L’expulsió del capità ha obligat a Moreno a fer el primer canvi del partit donant entrada al central Djetei per Zahibo. En el minut 51 ha arribat el gol local. Una centrada des de banda dreta l’ha aprofitat Fran Carbia per rematar tot sol dins l’àrea del Nàstic, fent pujar el 1-0 a l’electrònic. Amb el pas dels minuts, un Reus amb superioritat numèrica, ha començat a arribar amb més perill a l’àrea de Dimitrievski. Vicente Moreno ha intentat canviar la dinàmica donant entrada a Jean Luc, buscant aprofitar la velocitat de l’extrem grana. I a falta de 8 minuts per al final, els grana han esgotat els canvis. Uche ha entrat per Valentín en una aposta clara per buscar el gol de l’empat, que finalment no ha arribat. El Reus ha gaudit de dues ocasions clares abans del final dels 90′, però Dimitrievski, molt segur sota pals, ha evitat el segon. Al final, victòria pel Reus en el derbi provincial.

El proper enfrontament grana serà davant el Cádiz. El divendres 25, a les 20 h, el Nàstic jugarà al Nou Estadi en el partit corresponent a la jornada 16 de LaLiga 1|2|3.

CF Reus: Edgar Badia, A. Benito, Angel M., Babic, Querol P. (Jorge Miramon, 66’), R. Folch, Edgar Hernandez (Chrisantus, 87’), F. Carbia, Atienza, Jorge Diaz (David Haro, 72’) i Lopez Garai.

Nàstic: Dimitrievski, Gerard (Uche, 82’), Suzuki, Mossa, Xavi Molina, Zahibo (Djetei, 50’), Tejera, L. Madinda,(J. Assoubre, 66’) Ferran G.P., Juan Muñiz i Àlex López.

1-0, Fran Carbia (51’).

Molina (25’), Zahibo (34’), Atienza (36’), L. Madinda (39’), Angel M. (40’), Molina (47’, vermella per doble amonestació)