gimnastic-banner-the-beat-challenge

Comunicat oficial

Mesures preventives adoptades a conseqüència del COVID-19

El Gimnàstic de Tarragona analitzant la situació actual i tenint en compte les previsions referents a l’evolució del virus COVID-19 ha realitzat un protocol d’actuació per seguir estrictament les instruccions marcades pels organismes públics competents en Sanitat, Govern, Govern de la Generalitat, FCF i RFEF.

Les mesures adoptades per l’entitat tindran vigència, de moment, fins al 26 de març, d’acord a les indicacions sanitàries rebudes, preses única i exclusivament en benefici de la salut pública que garanteixi la seguretat a tota la població vinculada directa o indirectament amb l’entitat tarragonina.

– Adoptar les mesures internes i externes necessàries d’acord amb els consells sanitaris rebuts, així com normes bàsiques de precaució higiènica per evitar contagis entre tots els empleats de l’entitat.

– Les activitats esportives a les instal·lacions del Gimnàstic de Tarragona situades a la Partida Budallera queden restringides al primer equip, així com la plantilla del Juvenil A, que disputen competicions nacionals. Per tant, no es realitzaran entrenaments del Planter Grana.

– La resta de les activitats queden suspeses de manera indefinida fins a nou avís, d’acord a les instruccions federatives rebudes. Entre les activitats hi destaquen els entrenaments i competicions de les seccions del Club Gimnàstic i també les accions socials dintre del programa Junts Creixem; com la Nàstic Experience, les visites a centres escolars i entitats, tour al Museu del Nàstic, formacions del Voluntariat Grana, entre d’altres.

gimnastic-ucrania