gimnastic-banner-the-beat-challenge

Comunicat sobre Footters

Davant els problemes sorgits en els enfrontaments al Nou Estadi

Des del Gimnàstic de Tarragona som conscients dels problemes succeïts a la plataforma Footters en aquest inici de temporada i, per la part que ens pertoca, demanem disculpes als socis en els inconvenients sorgits per seguir les transmissions de l’equip.

Des de l’entitat hem realitzat dues queixes formals a Footters, corresponents als dos primers partits al Nou Estadi davant el CF Badalona i la UE Olot.

En l’enfrontament d’aquest passat diumenge, la queixa es va produir en els primers minuts de la transmissió, quan es van detectar els primers talls de les imatges, sol·licitant a la plataforma digital la seva emissió en obert. Footters va accedir a oferir les imatges públicament mitjançant Twitter i en aquest impàs i, buscant la solució més ràpida possible, vam oferir les imatges del partit a través de l’Instagram oficial del Club.

Des del Gimnàstic de Tarragona continuarem insistint a la plataforma Footters per tal que no es tornin a repetir aquests problemes i així garantir la correcta emissió de tots els serveis contractats.

Demanem, si us plau, que tots els socis revisin la seva subscripció i si detecten qualsevol tipus de problema contactin ràpidament mitjançant el correu administracio@gimnasticdetarragona.cat i l’acompanyarem en la solució.             

Moltes gràcies per la comprensió i esperem gaudir de la segona victòria de l’equip el proper diumenge davant l’AE Prat. Partit que es disputarà al Municipal Sagnier a partir de les 12 hores.

gimnastic-ucrania