Constancia 0-1 Nàstic

El Nàstic ha sumat avui la primera victòria de la temporada lluny del Nou Estadi, a la vegada que ha encadenat, també per volta primera, dos partits consecutius guanyant. El gol de Dani Quintana ha estat suficient per a acabar amb un Constancia que celebrava el seu 90è aniversari. Els grana han saltat al municial d'Inca conscients de la importància d'aquests tres punts. Ja havia advertit Salamero que només la victòria podia satisfer avui els jugadors tarragonins. Tot i que els primers mnuts no han destacat pel nombre d'oportunitats, els de Tarragona han tingut controlat l'encontre en tot moment. Una de les oportunitats de la primera meitat ha estat per Dani Quintana, que acabaria sent el protagonista del gol. El canari, però, ha estavellat una falta directa a la barrera, a l'igual que el xut procedent d'aquest primer rebot. Sense gaires ocasions més clares, s'ha arribat al descans amb el marcador de 0-0. A la represa Uriarte ha substiuït Arriaga, que havia tornat avui a l'onze. Als cinc minuts d'aquesta segna part ha fet el seu avís Marcos Jimenez De la Espada, que ha engaltat un fort xut i que Sergio ha rebutjat com ha pogut. Nou minuts més tard arribaria el gol. Dani quintana ha aprofitat una jugada embolicada dins l'àrea que, previ xut de David Haro, ha acabat als seus peus i ell ha empenyut al fons de la xarxa. Era el gol dels grana, el que obria la llauna i el que acabaria donant la victòria als de Javi Salamero. Al 70 Marcos hagués pogut sentenciar, però el seu xut ha marxat alt. Els darrers vint minuts el Nàstic ha sapigut controlar les embrenzides locals, fent bo el resultat i prenent els tres punts de tornada cap a Tarragona. El proper partit dels tarragonins serà diumenge a les 17h al Nou Estadi contra l'Ontintent.