gimnastic-banner-the-beat-challenge

Cyro Almazán cursa les pràctiques al Nàstic

Jugador del Genuine i alumne d’AMIE al Cal·lípolis

El jugador grana ha iniciat aquesta setmana les pràctiques de l’Itinerari Formatiu Específic (IFE) en Auxiliar en manteniment d’instal·lacions esportives (AMIE) que està cursant a l’institut Cal·lípolis de Tarragona.

Durant aquest curs 2022-2023, Cyro Almazán compaginarà els entrenaments i partits com a jugador del Nàstic Genuine i també realitzarà tasques auxiliars a les instal·lacions del Nàstic, tant les del Club com les de la SAE.

Aquest itinerari formatiu té una durada de quatre anys i pretén el creixement integral dels joves, tant en l’àmbit personal com professional. Gràcies al conveni entre l’institut Cal·lípolis i el Gimnàstic de Tarragona, Cyro realitzarà les pràctiques curriculars del 4t curs al Nàstic per tal de desenvolupar els coneixements adquirits al centre tarragoní.

El Gimnàstic de Tarragona continua donant suport a la inserció laboral de nombrosos col·lectius i cal recordar que dos dels integrants del Nàstic Genuine, Rubén Almazán i Cristian Sayago, formen part del personal administratiu de l’entitat grana.

gimnastic-ucrania