Deportivo 2-2 Nàstic

Un punt que té molt de valor. Per la imatge, pel retorn de jugadors importants com Tuni o Moran, pel fet de puntuar en un estadi tan complicat con Riazor…Això és el resum d'un empat que té regust d'esperança, malgrat que durant uns minuts els grana han tingut la victòria a les seves mans.
I és que el Nàstic ha saltat sobre la gespa de Riazor amb les idees clares i amb ganes de demostrar que el camí és el que s'està traçant. En els primers minuts Peragon i Longás ja han avisat de les ganes dels tarragonins per aconseguir la victòria. En les dues accions, però, la defensa i el porter han enviat els cuts a córner, evitant que els de Joan Carles Oliva s'avancessin en el marcador. A partir del minut 15, però, el Deportivo ha demostrat que és un claríssim candidat a l'ascens. Amb Bergantiños i Vazquez, els gallecs han començat a dominar i a generar perill. Guardado, Lassad i companyia han posat setge, mentre la defensa grana i Ruben Perez acomplien a la perfecció amb el seu treball.
Però el gol ha arribat. A les acaballes de la primera part, i en una jugada després d'un servei de banda, Salomao ha culminat una acció arribada per la dreta de l'atac local. Amb l-0 s'ha arribat al descans.
La segona part ha estat la dels retorns: han tornat Moran, Tuni, el joc per banda i una pausa en l'atac, que ha servit per donar el tomb al partit.
Moran ha estat el primer en entrar i l'equip ha et un pas endavant. Després, i amb l'entrada de Tuni, l'equip ha augmentat el perill. Fruit d'una d'aquestes combinacions, Powel ha empatat. L'holandès ha acabat una jugada de Tuni i ha posat la igualada al marcador. Era el minut 60 i la mitja hora final encara depararia sorpreses. Una targeta a Ruz a portat el darrer canvi, en el qual ha entrat Juste. El lateral, precisament, ha estat un dels protagonistes de la jugada del segon gol grana. Després de combinar amb Moran, el tarragoní ha continuat la jugada i ha servit una pilota per a què Powel l'empitgés al fons de la xarxa. Era l'1a 2, el Nàstic ja havia fet el més difícil: capgirar el matx. L'alegria, però, no duraria fins al final, i és que en una jugada d'estratègia Aythami ha empatat el partit.
Al final, els de Joan Carles Oliva han sumat un punt important i esperançador. A partir de demà els grana es posaran a treballar per a preparar el proper dissabte a les 18h contra l'Hercules al Nou Estadi.