Derrota dolorosa

El Gimnàstic de Tarragona ha empatat a 1 gol, en un partit d’allò més igualat i que només un error local ha permès al líder de la categoria aconseguir tres punts.
La primera part ha estat ensopida, tot i que el Numància ha disposat de dues ocasions al principi del partit. Després d’aquest inici elèctric el joc s’ha limitat al mig del camp i només a pilota parada els dos equips s’han acostat a les porteries rivals. Quan s’arribava a la mitja part, un error defensiu grana ha permès als de Soria marcar a plaer el 0 a 1 .
A partir del gol els visitants han demostrat perquè són el líder de la categoria: han mogut la pilota amb criteri i sense pressa i, tot i que no s’han apropat amb perill a la porteria de Roberto, no han patit excessivament per guanyar el partit fins al temps de descompte. Tan sols en els minuts finals el Nàstic ha aconseguit crear perill, però sense encert, fins que en temps de decompte ha aparegut Moisés per fer el gol de l’empat. Toché, però, ha fet el 1 a 2 en en el 94′. Tres punts que s’escapen en el pitjor moment de la temporada.