gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament a la Nova Creu Alta

CE Sabadell – Nàstic, entrada d’adult + autocar per 17 €

El Gimnàstic de Tarragona organitza un nou desplaçament per animar a l’equip en el duel de la J35 entre el CE Sabadell i el Nàstic del diumenge 5 de maig a la Nova Creu Alta. Tots els aficionats nastiquers que vulguin formar part de l’expedició ho podran fer per 17 € (adult). El preu inclou l’entrada i el desplaçament en autocar.

Preu entrada individual / autocar*:

  • De 0 a 7 anys: gratuït / 7 €
  • De 8 a 17 anys: 5 € / 12 €
  • 18 anys o més: 10 € / 17 €

*Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

A més, tots els socis que adquireixen una entrada, en rebran una altra a la zona del Nou Estadi Costa Daurada on estiguin abonats pel partit davant la SD Logroñés del 11/05. (promoció limitada a l’aforament).

Mentre que els no socis que adquireixin una entrada també en tindran una altra de Gol o Preferent.

A partir de demà, dijous 25, les entrades estaran a la venda al punt d’atenció al soci, situat a la botiga del Nou Estadi Costa Daurada, i la promoció estarà vigent fins divendres 3 de maig, a les 13.30 h. Per adquirir l’entrada és imprescindible facilitar les dades personals (nom, cognoms i DNI).

El duel es disputarà el proper diumenge, 5 de maig, a partir de les 18 hores, a la Nova Creu Alta. La tornada s’efectuarà al finalitzar el partit i la sortida de Tarragona està programada:

  • 15.15 h (Av. Catalunya, Camp de Mart) / 15.30 h (Instal. Nou Estadi Costa Daurada)

L’horari d’atenció al soci per aquestes setmanes és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. L’entitat es reserva el dret a modificar les condicions del desplaçament. El conjunt arlequinat ha informat a l’entitat grana que no es vendran entrades a les taquilles de la Nova Creu Alta.

gimnastic-ucrania