gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament a Sestao

Entrada + autocar per 55 €

L’entitat organitza un nou desplaçament per donar suport a l’equip en el duel de la J24, entre el Sestao River Club i el Nàstic, de diumenge al Municipal de Las Llanas. Tots els aficionats nastiquers que vulguin formar part de l’expedició ho podran fer per 55 € (adult). El preu inclou l’entrada i el desplaçament en autocar.

Els menors de 6 a 17 anys, acompanyats d’un adult, podran gaudir del partit i desplaçament per 45 €. Mentre que els menors de 5 anys, també acompanyats d’un adult, únicament hauran d’abonar els 40 € del bus.

A partir de demà, dimarts, les entrades estaran a la venda al punt d’atenció al soci, situat a la botiga del Nou Estadi Costa Daurada, i la promoció estarà vigent fins divendres a les 13.30 h. Per adquirir l’entrada és imprescindible facilitar les dades personals (nom, cognoms i DNI).

Per aquest partit també es podran adquirir entrades individuals a 15 €. Entre 6 i 17 anys, al preu de 5 € (menors de 5 anys, gratuït) per tal que els aficionats puguin desplaçar-se amb els seus propis mitjans. Totes les entrades corresponen a la zona Preferencia Visitante del Municipal de Las Llanas.

El duel es disputarà aquest diumenge 18 de febrer, a partir de les 18 hores. La sortida es realitzarà el mateix diumenge a les 07.45 h, des de l’Av. Catalunya (Camp de Mart); i a les 08.00 hores, des de les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

L’horari d’atenció al soci per aquesta setmana és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. L’entitat es reserva el dret a modificar les condicions del desplaçament.

gimnastic-ucrania