gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament a Tarazona

Entrada + autocar per 40 €

El Gimnàstic de Tarragona organitza un nou desplaçament per donar suport a l’equip en el duel de la J32, entre la SD Tarazona i el Nàstic, de diumenge al Municipal de Tarazona. Tots els aficionats nastiquers que vulguin formar part de l’expedició ho podran fer per 40 € (adult). El preu inclou l’entrada i el desplaçament en autocar.

Els menors de 3 a 16 anys, acompanyats d’un adult, podran gaudir del partit i desplaçament per 30 €.

A partir de demà, dimarts, les entrades estaran a la venda al punt d’atenció al soci, situat a la botiga del Nou Estadi Costa Daurada, i la promoció estarà vigent fins divendres a les 13.30 h. Per adquirir l’entrada és imprescindible facilitar les dades personals (nom, cognoms i DNI).

Per aquest partit també es podran adquirir entrades individuals a 20 €. Entre 3 i 16 anys, al preu de 10 € (menors de 3 anys, gratuït) per tal que els aficionats puguin desplaçar-se amb els seus propis mitjans. Totes les entrades corresponen a la zona destinada a l’afició visitant del Municipal de Tarazona.

El duel es disputarà aquest diumenge 14 d’abril, a partir de les 16 hores. La sortida es realitzarà el mateix diumenge a les 09.15 h, des de l’Av. Catalunya (Camp de Mart); i a les 09.30 hores, des de les instal·lacions del Nou Estadi Costa Daurada. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

L’horari d’atenció al soci per aquesta setmana és de dilluns a divendres, de 9.30 a 13.30 i de 16 a 19 hores. L’entitat es reserva el dret a modificar les condicions del desplaçament.

gimnastic-ucrania