gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament al Johan Cruyff

Barça Atlètic – Nàstic, entrada + autocar per 23 €

El Gimnàstic de Tarragona organitza l’últim desplaçament de lliga regular 2023-2024 per animar a l’equip en el duel de la J37 entre el Barça Atlètic i el Nàstic d’aquest dissabte, 18 de maig, a l’Estadi Johan Cruyff. Tots els aficionats nastiquers que vulguin formar part de l’expedició ho podran fer per 23 €. El preu inclou l’entrada i el desplaçament en autocar.

Preu entrada individual / entrada + autocar*:

  • De 0 a 2 anys: gratuït / 7 €
  • 3 anys o més: 16 € / 23 €

*Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult.

A més, tots els socis que adquireixen una entrada, en rebran una altra a la zona del Nou Estadi Costa Daurada on estiguin abonats pel partit davant el CF Rayo Majadahonda del 25/05. (promoció limitada a l’aforament).

Mentre que els no socis que adquireixin una entrada també en tindran una altra de Gol o Preferent.

A partir de demà, dimarts 14 de maig, les entrades estaran a la venda al punt d’atenció al soci, situat a la botiga del Nou Estadi Costa Daurada, i la promoció estarà vigent fins divendres 17 de maig, a les 13.30 h. Per adquirir l’entrada és imprescindible facilitar les dades personals (nom, cognoms i DNI).

El duel es disputarà aquest dissabte, a partir de les 19 hores, a l’Estadi Johan Cruyff. La tornada s’efectuarà al finalitzar el partit i la sortida de Tarragona està programada:

  • 16.15 h (Av. Catalunya, Camp de Mart) / 16.30 h (Instal. Nou Estadi Costa Daurada)

L’horari d’atenció al soci per aquesta setmana és de dilluns a divendres, de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. L’entitat es reserva el dret a modificar les condicions del desplaçament.

gimnastic-ucrania