gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament per a viure el AE Prat – Nàstic

Promoció exclusiva per a socis: entrada i bus per 22€

El Gimnàstic de Tarragona organitza el desplaçament al Prat de Llobregat per a que els nastiquers acompanyin a l’equip aquest diumenge en busca de la segona victòria consecutiva. L’Associació Esportiva Prat serà el proper rival dels grana i els socis que vulguin formar part de l’expedició ho podran fer al preu de 22 €, preu que inclou el viatge en bus i l’entrada al Municipal Sagnier. Mentre que els socis menors de 18 anys o fills de socis menors d’edat podran viatjar i presenciar el duel de la jornada 15 per 10 €.

Per a aquest desplaçament no es disposarà d’entrades individuals a les oficines del Nou Estadi. Aquells socis i/o aficionats que viatgin amb els seus propis mitjans hauran d’adquirir l’entrada a les taquilles del camp de l’AE Prat al preu de 15 €.

El duel es disputarà aquest diumenge 1 de desembre, a partir de les 12 hores, a l’Estadi Municipal Sagnier. La sortida es realitzarà el mateix diumenge a les 9.30 h, des de la Imperial Tarraco; i a les 9.45 h, des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

Tots els socis interessats en adquirir aquest paquet per animar a l’equip ja poden passar per les oficines del Nàstic fins al divendres a les 13.30 hores. Recordem que l’horari d’atenció al públic és de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores.

gimnastic-ucrania