gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament per a viure el CE Sabadell – Nàstic

Promoció exclusiva per a socis: entrada i bus per 23€

El Gimnàstic de Tarragona organitza el viatge a Sabadell per a que els nastiquers donin suport a l’equip aquest diumenge. El CE Sabadell serà l’adversari dels grana, i tots els socis que vulguin desplaçar-se en bus ho podran fer al preu de 23€, preu que inclou el viatge i l’entrada al partit. També hi haurà preus reduïts per als socis menors d’edat o fills de socis:

Fins als 7 anys: 8€
De 8 a 17 anys: 13€

Per aquest desplaçament si que es disposarà d’entrades individuals a les oficines del Nou Estadi per a tots els nastiquers que es desplacin en els seus propis mitjans. Les entrades es podran adquirir al preu de 15€ (adult), 5€ (de 8 a 17 anys). Mentre que els menors de 7 anys tenen l’accés de franc.

L’enfrontament es disputarà aquest diumenge 17 de novembre, a partir de les 17 hores, a l’Estadi la Nova Creu Alta. La sortida es realitzarà el mateix diumenge a les 14.30 h, des de la Imperial Tarraco; i a les 14.45 h, des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

Tots els socis interessats en adquirir aquest paquet o entrades individuals per animar a l’equip en la jornada 13 del campionat ja poden passar per les oficines del Nàstic fins al divendres a les 19 hores. Recordem que l’horari d’atenció al públic és de dilluns a divendres 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores.

gimnastic-ucrania