gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament per a viure el Valencia Mestalla – Nàstic

Promoció exclusiva per a socis: entrada i bus per 15€

El Gimnàstic de Tarragona organitza un nou desplaçament lluny de Tarragona per a que els nastiquers puguin acompanyar a l’equip aquest dissabte. El filial valencianista serà el proper rival a domicili i tots els nastiquers socis que vulguin formar part de l’expedició grana ho podran fer al preu de 15€, que inclou el viatge en bus i l’entrada a l’estadi Antonio Puchades.

També es podran adquirir entrades individuals a les oficines del Nou Estadi, sense bus, al preu de 3€. Mentre que els joves de fins a 12 anys només hauran d’abonar 12 € del bus, ja que l’accés a la ciutat esportiva del Valencia CF és gratuït per als més joves.

El duel es disputarà aquest dissabte 12 d’octubre, a partir de les 18 hores, a l’Estadi Antonio Puchades, situat a la Ciutat Esportiva del Valencia CF (Paterna). La sortida es realitzarà el mateix dissabte a les 13.15 h, des de la Imperial Tarraco; i a les 13.30 h, des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

Tots els socis interessats en adquirir aquest paquet per animar a l’equip en la jornada 8 del campionat ja poden passar per les oficines del Nàstic fins al divendres a les 13.30 hores. Recordem que l’horari d’atenció al públic és de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores.

gimnastic-ucrania