gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament per a viure la UE Olot – Nàstic

Promoció exclusiva per a socis: entrada i bus per 22€

El Gimnàstic de Tarragona organitza el desplaçament a Olot per a que els nastiquers acompanyin a l’equip aquest diumenge a La Garrotxa. La Unió Esportiva Olot serà el proper rival dels grana i els socis que vulguin formar part de l’expedició ho podran fer al preu de 22€, que inclou el viatge en bus i l’entrada al Municipal d’Olot. També hi haurà preus reduïts per als socis amb el següents condicionants:

Jubilat: 19€
De 14 a 17 anys: 17€
De 10 a 13 anys: 13€
Menors de 10 anys: 10€

Per aquest desplaçament no es disposarà d’entrades individuals a les oficines del Nou Estadi. Aquells socis i/o aficionats que viatgin amb els seus propis mitjans hauran d’adquirir l’entrada a les taquilles del Municipal olotí.

El duel es disputarà aquest diumenge 27 d’octubre, a partir de les 17 hores, a l’Estadi Municipal d’Olot. La sortida es realitzarà el mateix diumenge a les 10 h, des de la Imperial Tarraco; i a les 10.15 h, des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

Tots els socis interessats en adquirir aquest paquet per animar a l’equip en la jornada 10 del campionat ja poden passar per les oficines del Nàstic fins al divendres a les 13.30 hores. Recordem que l’horari d’atenció al públic és de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores.

gimnastic-ucrania