gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament per a viure l’Atlético Levante – Nàstic

Promoció exclusiva per a socis: entrada i bus per 20 €

El Gimnàstic de Tarragona organitza el desplaçament a Buñol per a donar suport a l’equip i tornar a Tarragona amb els tres punts. El rival en el partit corresponent a la jornada 17 del grup III de la Segona Divisió B serà el filial del Levante UD. Tots els socis que vulguin formar part de l’expedició ho podran fer per 20 €, preu que inclou el viatge en bus i l’entrada a la Ciutat Esportiva de Buñol. Mentre que els socis menors de 14 anys, o fills de socis que siguin menors de 14, podran viatjar i presenciar el duel per 15 €.

Per a aquest desplaçament no es disposarà d’entrades individuals a les oficines del Nou Estadi. El duel es disputarà aquest diumenge 15 de desembre, a partir de les 17 hores. La sortida es realitzarà el mateix diumenge a les 11.45 h, des de la Imperial Tarraco; i a les 12 h, des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

Tots els socis interessats en adquirir aquest paquet per animar a l’equip ja poden passar per les oficines del Nàstic fins al divendres a les 13.30 hores. Recordem que l’horari d’atenció al públic és de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores.

gimnastic-ucrania