gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament per donar suport a l’equip davant el Barça ‘B’

El Nàstic subvencionarà l’autocar als socis

L’entitat organitza un nou desplaçament per animar a l’equip a l’Estadi Johan Cruyff i junts ampliar la ratxa positiva de les últimes cinc jornades de lliga. Tots els socis nastiquers que vulguin formar part de la Marea Grana ho podran fer per 16 €. El preu inclou l’entrada i el Gimnàstic de Tarragona subvenciona el desplaçament en autocar.

Les entrades es posaran a la venda demà, dimarts, a partir de les 11 hores, a les oficines del Nou Estadi i la promoció estarà vigent fins divendres a les 13.30 h o fins esgotar existències. Per adquirir l’entrada és imprescindible facilitar les dades personals (nom, cognoms i DNI).

Els menors compresos entre els 0 i els 14 anys, acompanyats d’un adult, podran accedir gratuïtament a l’Estadi Johan Cruyff. Tot i ser l’accés de franc, el mateix dia de partit caldrà retirar la invitació a les taquilles del mateix estadi culer.

El duel es disputarà aquest dissabte 5 de març, a partir de les 19 hores. La sortida es realitzarà a les 16.30 h, des de la Imperial Tàrraco; i a les 16.45 hores, des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

Recordem que l’horari de les oficines del Nou Estadi és de dilluns a divendres de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores. Aquesta promoció és exclusiva per als socis del Nàstic 2021-2022 i està limitada a les entrades facilitades per l’entitat blaugrana.

gimnastic-ucrania