gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament per viure el CF Badalona – Nàstic

Promoció exclusiva per a socis: entrada i bus per 18€

El Gimnàstic de Tarragona organitza el desplaçament a Badalona per a que els nastiquers acompanyin a l’equip aquest diumenge. El CF Badalona serà el proper rival dels grana i els socis que vulguin formar part de l’expedició ho podran fer al preu de 18€, preu que inclou el viatge en bus i l’entrada al Municipal de Badalona. També hi haurà preus reduïts per als socis menors d’edat o fills de socis:

Fins als 12 anys: 8€
De 13 a 17 anys: 13€

Per aquest desplaçament no es disposarà d’entrades individuals a les oficines del Nou Estadi. Aquells socis i/o aficionats que viatgin amb els seus propis mitjans hauran d’adquirir l’entrada a les taquilles de l’estadi badaloní.

El duel es disputarà aquest diumenge 10 de novembre, a partir de les 17 hores, a l’Estadi Municipal de Badalona. La sortida es realitzarà el mateix diumenge a les 14.30 h, des de la Imperial Tarraco; i a les 14.45 h, des de les instal·lacions del Nou Estadi. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit.

Tots els socis interessats en adquirir aquest paquet per animar a l’equip en la jornada 12 del campionat ja poden passar per les oficines del Nàstic fins al divendres a les 13.30 hores. Recordem que l’horari d’atenció al públic és de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores.

gimnastic-ucrania