gimnastic-banner-the-beat-challenge

Desplaçament per viure el partit UE Costa Brava – Nàstic

Promoció exclusiva per a socis: entrada i bus per 25 €

El Gimnàstic de Tarragona organitza un nou desplaçament lluny de Tarragona. Per al partit d’aquest dissabte a Palamós, tots els socis nastiquers podran formar part de la Marea Grana al preu de 25 €, que inclou el viatge en bus i l’entrada al Nou Municipal de Palamós – Costa Brava.

Les entrades es podran adquirir a partir de dimecres 15, a les 16 hores, a les oficines del Nou Estadi. Entrada lliure pels menors entre 0 i 6 anys. Els preus per aquest desplaçament són:

  • Entrada i bus: 25 €
  • Entrada sense incloure bus: 15 €
  • Bus sense incloure entrada: 15 €

El duel es disputarà el dissabte 18 de desembre, a partir de les 16 hores, i serà el darrer enfrontament que el primer equip jugarà abans de finalitzar el 2021. La sortida del bus es realitzarà el mateix dissabte des de la Imperial Tarraco, a les 10.45 h; i des de les instal·lacions del Nou Estadi, a les 11 hores. La tornada s’efectuarà un cop finalitzi el partit. El dia màxim per apuntar-se és divendres 17 a les 13.30 hores.

Tots els socis interessats en adquirir aquest paquet per animar a l’equip en la jornada 17 del grup II de Primera RFEF poden passar per les oficines del Nàstic a partir de dimecres a les 16 h. Els recordem que l’horari és de 9 a 13.30 i de 16 a 19 hores.

gimnastic-ucrania