El femení cau a Mallorca

El conjunt femení ha perdut avui al camp de l'Espanyol per 4 a 0. Les d'Ivet Martínez no han pogut puntuar davant un Collerense molt fort a casa seva; les locals han jugat des del primer minut a tallar el joc de les grana i han exercit un joc molt físic. Els 4 gols de les mallorquines han estat a pilota parada, o fruit d'un contraatac. Les grana han hagut de suportar una forta pressió al camp davant l'afició local.

Després d'una mitja hora inicial ben igualada entre ambdós equips, les locals s'han avançat al minut 26 amb un gol de Patricia Mascaró, i minuts abans de marxar al descans, la mateixa Patricia ha marcat el 2-0 amb una jugada a pilota parada. Als pocs minuts de l'inici de la segona part, les mallorquines s'han tornat a avançar al marcador amb una altra jugada a pilota parada. Les grana han intentat capgirar el marcador però al minut 89, Maria Vidal ha sentenciat al partit amb el 4 a 0.

El proper partit, les grana rebran a casa al Sant Gabriel.